avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Înstrăinare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Înstrăinare auto

Buna ziua! Vreau sa vand masina fiului meu. Am procura de la el dar la fisc este si sotia trecuta însă in actele mașinii este numai el. O sa am probleme sa o scot de la fisc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:17, 9 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atata timp cat contribuabilul nu se afla cu debite in evidenta,veti obtine certificat fiscal necesar parcurgerii procedurii de tranzactionare drept de proprietate vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal olteanana90@gmail.co olteanana90@gmail.co Bună dimineața!va rog sa ma ajutati si pe mine .Am vândut masina si am cerut la primărie să mi se elibereze certificatul fiscal dar au zis ca din cauza ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare auto cu sotia proprietarului MihaiMI MihaiMI Salut. Vreau sa cumpar o masina inmatriculata in Romania. Problema este ca proprietarul nu se afla momentan in tara si nici nu a imputernicit alta persoana. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf. Anda977 Anda977 Buna ziua,vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.Am citit un articol in care pot sa vand masina fara sa scot acel certificat fiscal. Dar nu stiu cum ... (vezi toată discuția)