avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Gard
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Gard

Buna
Am un apartament la parter și o grădina de 84 mp cu dreptul de folosință exclusiva asupra suprafeței in favoarea mea. Doresc sa construiesc un gard între mine și Vecinul de la parter dar primăria nu ne da voie . Pe certificatul de la urbanism scrie ca sa atins punctul maxim de indici și ca grădina ar fi comuna a tuturor dar pe contract scrie altecava . Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 07:10, 12 Februarie 2020

Roxi1234V a scris:

Buna
Am un apartament la parter și o grădina de 84 mp cu dreptul de folosință exclusiva asupra suprafeței in favoarea mea. Doresc sa construiesc un gard între mine și Vecinul de la parter dar primăria nu ne da voie . Pe certificatul de la urbanism scrie ca sa atins punctul maxim de indici și ca grădina ar fi comuna a tuturor dar pe contract scrie altecava . Ce pot face ?

A-ti zis apartament. Ceea ce inseamna o constructie apartamentata. Aceea cosntructie se afla pe un teren, care este folosit la comun. Acum ca voi printr-un contract de bun acord a-ti hotarat fiecare care parte a acelui teren il folositi fiecare este un lucru, dar in acte terenul este comun. Dar fara sa vad actele nu imi pot da seama. Dumneavoastra de comun acord cu vecinii va puteti face un gard, dar fara acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosinta asupra unui teren prin cumpararea unui apartament intr-o vila cu mai multi locatari Cristina Gabriela Craciun Cristina Gabriela Craciun As dori sa cumpar un apartament intr- o cladire cu un etaj si mansarda, in Navodari, unde exista 6 apartamente, 2 pe fiecare nivel. Desi mi s-a spus ca este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are ... DeeaD DeeaD Bună ziua, Mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are o grădină, am ieșire din bucătărie în grădină. În contractul.de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)
Atribuire, superficie, uzucapiune, concesionare teren pt. garaj legal construit GhiVal GhiVal Am construit in 1995 (cu autorizatie) un garaj, pe terenul proprietatea Statului Roman. Garajul a fost dat in folosinta definitiva in 1998 si inscris in ... (vezi toată discuția)