avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare destinatie pentru prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare destinatie pentru prestari servicii

Doresc sa achizitionez un imobil care este trecut in cartea funciara ca si spatiu de birouri . Eu as dori sa deschid acolo un coafor. Trebuie schimbata destinatia in spatiu comercial pentru a putea presta servicii? Am nevoie de acordul vecinilor? Ce demersuri ar fi necesare pentru a nu risca sa cumpar imobilul si sa aflu de exemplu ca vecinii nu isi dau acordul. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:03, 17 Februarie 2020
Mergeți la Primărie și la toate autoritățiile de la care trebuie să obțineți autorizație (ISU, DSP, etc.) pentru a afla actele și demersurile necesare. Din câte cunosc, Primăria solicită acordul vecinilor pentru emiterea autorizației de funcționare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce demersuri sunt necesare pentru schimbarea unei destinatii? paultrefu paultrefu Doresc sa achizitionez un imobil care este trecut in cartea funciara ca si spatiu de birouri . Eu as dori sa deschid acolo un coafor. Trebuie schimbata ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial trecut in cf ca si alimentatie publica-bar enoon enoon Inchiriere spatiu comercial trecut in CF ca si ALIMENTATIE PUBLICA-BAR catre firma cu domeniul de activitate CAEN 5610 - Restaurante: este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Achiziționare spațiu imobiliar Lacra22 Lacra22 Bună seara! Doresc să achiziționez un imobil care este trecut în cartea funciară ca fiind spațiu pentru birouri. Aș dori să deschid un salon: ... (vezi toată discuția)