avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... E posibil sa nu iasă un test de paternitate bine ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

E posibil sa nu iasă un test de paternitate bine dacă beau apa sau mănânc înainte?

Bună seara. Sunt într-un proces de stabilire a paternității cu tatăl meu și judecătorul a cerut testul de paternitate prin saliva la IML. Am sunat la IML și mi s-a spus sa nu beau apa si sa nu mănânc înainte cu o ora, doua. Dacă tatăl meu nu respecta aceste reguli, e posibil sa nu iasă testul bine?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:11, 11 Februarie 2020
Testul de paternitate este un test genetic prin care se stabileste daca un barbat este sau nu tatal biologic al unui anumit copil sau fetus .
Testul ADN este singura metoda de certitudine in determinarea gradului de rudenie.
Pentru realizarea testului sunt necesare probe biologice provenite de la prezumtivul tata si de la copil. Analizarea unei probe de la mama creste gradul de confidenta al testului, insa nu este obligatorie pentru realizarea acestuia.
Testul de paternitate consta in analizarea a 16 secvente ADN (markeri) pentru fiecare persoana testata.
Pe baza acestor 16 markeri se realizeaza, pentru fiecare persoana , un profil genetic.
Profilele se compara, stabilindu-se corespondenta pentru fiecare marker.
Acesti markeri, localizati in diferiti cromozomi, prezinta o variabilitate ampla in populatia umana, realizind constelatii specifice fiecarui individ.
Ingestia de apa sau alimente nu afecteaza structura ADN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o fata care a ramas insarcinata si a nascut Anonymous93 Anonymous93 Nu stiu exact cum sa ma exprim dar voi spune dupa cum stiu: Am un prieten care la o petrecere a fost intr-o aventura cu o fata (el spune ca a folosit ... (vezi toată discuția)
Test adn paternitate !!! Lucian27 Lucian27 Buna ziua, Pot solicita proba cu testul ADN pentru contestarea paternitatii pentru o persoana decedata in anul 1987 ? Va multumesc !!! (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)