avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberarare atestat pază
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberarare atestat pază

Imi puteți spune dacă am dat examenul pnt atestat pază și cînd se eliberează atestatul trebuie sa merg personal sau mi-l trimit prin poștă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 11 Februarie 2020
In general, se ridica personal sau prin imputernicit nu se trimit prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încît timp se eliberează un atestat paza Mătieș miharla Mătieș miharla După examenul care l-am dat cu poliția pnt atestat pază după cit tîmp se eliberează (vezi toată discuția)
Atestat agent securitate Mătieș miharla Mătieș miharla Am dat exam pnt agent securitate dar nu am dat în localitatea trecută pe buletin cînd iau atestatul trebuie să merg personal pînă în localitatea ce e pe ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu acordul partilor irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie? In urma cu ceva timp mi-a incetat contractul de munca prin cerere de incetare cu acordul ... (vezi toată discuția)