avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestat agent securitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestat agent securitate

Am dat exam pnt agent securitate dar nu am dat în localitatea trecută pe buletin cînd iau atestatul trebuie să merg personal pînă în localitatea ce e pe buletin. Altfel nu se poate proceda să nu merg personal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 8 Februarie 2020
Puteti imputerni o alta persoana sa va ridice atestatul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarare atestat pază Mătieș miharla Mătieș miharla Imi puteți spune dacă am dat examenul pnt atestat pază și cînd se eliberează atestatul trebuie sa merg personal sau mi-l trimit prin poștă. (vezi toată discuția)
Am făcut un curs de agent securitate dar nu l-am făcut în ... Balteanu Mihaela Balteanu Mihaela Am făcut un curs de agent securitate dar nu l-am făcut în orașul și județul care era pe buletin. Am primit doar certificatul de calificare iar atestatul ... (vezi toată discuția)
Divort: anulare cerere ContSters312772 ContSters312772 buna seara,sotul meu a bagat divort la tribunal el fiind arestat iar dosarul este pe rol dar nu am avut nici un termen stabilit se misca greu iar eu vreau sa ... (vezi toată discuția)