Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Daniel Rus81	                   

Buna ziua,
In situatia in care sotia,nu are stagiu de cotizare in ultimele 12 luni,poate solicita indemnizatie de crestere a copilului,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)
	                    Daniel Rus81	                   

Buna ziua,
In situatia in care sotia,nu are stagiu de cotizare in ultimele 12 luni,poate solicita indemnizatie de crestere a copilului,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)

julia_mik	                   

As vrea sa stiu daca raman gravidă si sunt angajată iar la scurt timp dupa după ce anunt firma ca sunt însărcinată imi dau demisia(probleme personale) ... (vezi toată discuția)
	                    julia_mik	                   

As vrea sa stiu daca raman gravidă si sunt angajată iar la scurt timp dupa după ce anunt firma ca sunt însărcinată imi dau demisia(probleme personale) ... (vezi toată discuția)

Florin 89	                   

Daca imi  dau ca tata demisia dupa nasterea copilului mai pot beneficia de ccc? (vezi toată discuția)
	                    Florin 89	                   

Daca imi  dau ca tata demisia dupa nasterea copilului mai pot beneficia de ccc? (vezi toată discuția)