avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CCC

Buna ziua! La revenirea din concediul de creștere copil angajatorul ma poate obliga sa fac ture de noapte? Exista vreo lege in acest sens sau care ma poate ajuta sa nu fac ture de noapte. Mentionez ca inainte de a rămâne însărcinată am facut ture de noapte. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 11:41, 11 Februarie 2020
Va rog sa mentionati cat timp ati stat in CCC ?
Revenirea din CCC se face in baza aceluiasi contract individual de munca, aceleasi conditii de munca, acelasi salariu sau actualizat daca ati avut salariu minim pe economie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul dupa terminarea ccc alexadutu alexadutu cu ce salariu voi fii incadrata dupa ce termin concediu pana la 2 ani ? iar daca firma se desfinteaza voi beneficia de somaj ? in ce lege sa ma uit si eu ... (vezi toată discuția)
Doua concedii pentru cresterea copilului la nici o luna diferenta roxanamanaila roxanamanaila Buna seara!As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste concediul de crestere copil:am un baietel care implineste 2 ani pe 03 decembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)