avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... servicii medicale de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

servicii medicale de sanatate

Buna ziua,

Angajatorul a incheiat un contract de servicii cu o clinica medicala prin care toti angajatii beneficiaza de analize/investigatii medicale...unele gratuite altele cu reducere. Cum ar trebuii sa procedez daca vreau sa le comunic ca beneficiaza de aceste reduceri la analize angajatii care au minim 6 luni in firma?...si ce depaseste un anumit plafon pe an trebuie sa achite din buzunarul lui sau daca se hotaraste sa plece in cele 6 luni in care are obligatia de a ramane angajat i se vor retine toate investigatiile facute intre timp din salariu?...nu stiu cum sa procedez

cum pot instiinta toti salariatii?

un model de act aditonal aveti?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 11 Februarie 2020
Introduceti clauza in Reg.Intern al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract individual de munca ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca angajatorul a incheiat un contract de servicii cu o clinica medicala prin care toti angajatii beneficiaza de analize/investigatii gratuite ... (vezi toată discuția)
Decontare bani pentru analize pe cas catalinm75 catalinm75 Buna seara! Avem o problema! Si eu si sotia mea suntem cu taxele si impozitele platite la zi. Sotia mea are o problema de sanatate (Slava Domnului ca nu e ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata,drepturile mele? buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamani si as dori sa stiu ce drepturi am ca salariata gravida?Daca am program redus?Ce alte beneficii ... (vezi toată discuția)