avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant

buna ziua!
ce rau e sa fii incepator:((, imi poate spune cineva cum se intocmeste un bilant pt. anul 2009 si pana cand se dpune?:stunned:
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 18:53, 9 Decembrie 2009
pentru toate exista un inceput:D
urmariti site-ul mfinante.ro unde va aparea aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic la 31 decembrie 2009 pentru situatiile financiare;aplicatia include instructiuni de utilizare, norme, corelatii, structura fisierelor de raportat pe discheta si ofera posibilitatea listarii de formulare goale sau in diferite faze ale completarii.multa bafta....
In fiecare zi invatam ceva nou :D....mereu putem invata ceva nou. Cu multa rabdare si vointa se poate invata inclusiv intocmirea unui bilant, poate fi chiar placut sa vezi rezultatele muncii concerizate frumos in faptul ca toate corelatiile sunt corecte, ma veti intelege ce spun. Deci in baza balantei lunii decembrie, o balanta corecta, ca la carte se intocmeste bilantul anual care are ca termen de depunere 150 zile de la data inchiderii exercitiului financiar ( asa a fost anul trecut, informatii vom gasi si in legislatie odata cu aparitia versiunii ce va aparea dupa 01 ianuarie 2010) Mult noroc, nu-i greu niciodata daca vrei sa realizezi ceva !:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcati! nou! bilant iunie! raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici Valentin_buzau Valentin_buzau [b]BILANT IUNIE! Raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici [/b] A aparut kitul pt bilantul la 30.06.2011.Il puteti descarca de aici: ... (vezi toată discuția)
Eroare depunere bilant mmanu mmanu buna ziua ati depus bilantul? am mers cu 7 bilanturi si 3 nu mi le-a primit pt ca sunt erori in baza de date am formularul validat, m-am intros am deblolcat ... (vezi toată discuția)
Asociatiile si fundatiile pot avea cod caen ? rviorel23 rviorel23 Asociatiile si fundatiile pot avea Cod CAEN ? Intreb pentru ca, codul CAEN nu se trece in hotararea judecatoreasca de infiintare a Asociatiei sau in alte acte ... (vezi toată discuția)