paulpaul 
	    	Utilizator

paulpaul 
	    	Utilizator	    

DOAR_NOI 
	    	Utilizator

DOAR_NOI 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Valentin_buzau	                   

[b]BILANT IUNIE! Raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici [/b]
A aparut kitul pt bilantul la 30.06.2011.Il puteti descarca de aici: ... (vezi toată discuția)
	                    Valentin_buzau	                   

[b]BILANT IUNIE! Raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici [/b]
A aparut kitul pt bilantul la 30.06.2011.Il puteti descarca de aici: ... (vezi toată discuția)

mmanu	                   

buna ziua
ati depus bilantul? am mers cu 7 bilanturi si 3 nu mi le-a primit pt ca sunt erori in baza de date
am formularul validat, m-am intros am deblolcat ... (vezi toată discuția)
	                    mmanu	                   

buna ziua
ati depus bilantul? am mers cu 7 bilanturi si 3 nu mi le-a primit pt ca sunt erori in baza de date
am formularul validat, m-am intros am deblolcat ... (vezi toată discuția)

rviorel23	                   

Asociatiile si fundatiile pot avea Cod CAEN ? Intreb pentru ca, codul CAEN nu se trece in hotararea judecatoreasca de infiintare a Asociatiei sau in alte acte ... (vezi toată discuția)
	                    rviorel23	                   

Asociatiile si fundatiile pot avea Cod CAEN ? Intreb pentru ca, codul CAEN nu se trece in hotararea judecatoreasca de infiintare a Asociatiei sau in alte acte ... (vezi toată discuția)