avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CLAUZE SPECIFICE ale CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CLAUZE SPECIFICE ale CIM

Buna ziua!
Imi poate spune cineva care sunt clauzele specifice ale CIM, altele decat cele prevazute de Codul Muncii.
Singura clauza pe care am reusit sa o gasesc pana acum ( excluzand cea de formare profesionala, de neconcurenta, confindetialitate si de mobilitate ), este clauza de constiinta ( nu poti sa-i impui unui adventist sa lucreze sambata ).
Alte idei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 10 Decembrie 2009
Mai sunt si alte clauze care pot fi negociate si incluse in c.i.m. ... insa trebuie sa fiti atenti ca incheierea unui act juridic implica drepturi si obligatii de ambele parti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate - clauze Alina6447 Alina6447 Buna ziua, Pentru angajarea la o firma mi se cere sa semnez inainte un contract de confidentialitate. Pe mine acest contract ma socheaza- practic nu am voie ... (vezi toată discuția)
Contract confidentialitate iza_eli2013 iza_eli2013 Buna ziua , am o patiserie cu covrigarie in Braila si am o problema , in momentul cand imi pleaca un angajat imi vinde ori retele unde se angajeaza ori ... (vezi toată discuția)
Clauza de fidelitate si neconcurenta papillon papillon Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu ce prevede Noul cod al muncii despre: Clauza de fidelitate si neconcurenta Urmeaza sa semnez asa ceva, ce ar ... (vezi toată discuția)