avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CLAUZE SPECIFICE ale CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CLAUZE SPECIFICE ale CIM

Buna ziua!
Imi poate spune cineva care sunt clauzele specifice ale CIM, altele decat cele prevazute de Codul Muncii.
Singura clauza pe care am reusit sa o gasesc pana acum ( excluzand cea de formare profesionala, de neconcurenta, confindetialitate si de mobilitate ), este clauza de constiinta ( nu poti sa-i impui unui adventist sa lucreze sambata ).
Alte idei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 10 Decembrie 2009
Mai sunt si alte clauze care pot fi negociate si incluse in c.i.m. ... insa trebuie sa fiti atenti ca incheierea unui act juridic implica drepturi si obligatii de ambele parti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract confidentialitate iza_eli2013 iza_eli2013 Buna ziua , am o patiserie cu covrigarie in Braila si am o problema , in momentul cand imi pleaca un angajat imi vinde ori retele unde se angajeaza ori ... (vezi toată discuția)
Incalcarea obligatiei de fidelitate prevazuta in cim bobocu81 bobocu81 buna un angajat al unei Sc, desafasoara activitati concurente, cu echipamentele frimei, masina, statii de masurare, conbustibil, consumabile...ce masuri se ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane mandriva mandriva Exista vreun spor de care poate beneficia inspectorul RU? de confidentialitate, sau altceva? daca da, in ce temei legal? (vezi toată discuția)