avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Alerta forum
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Alerta forum

buna ziua,
nu stiu ce am setat gresit, dar nu mai primesc pe mail discutiile din forum.
am verificat la profil si sunt selectate:
lumea Inteligo
personal update newsletter gratuit
ce trebuie sa fac sa primesc asa ca inainte, discutiile din forum? primeam in fiecare zi si cand se deschidea mail-ul aveam direct discutiilre. va rog sa ma indrumati .sunt interesante si avem mereu de invatat ceva,
multumesc
Buna ziua,

Deocamdata, alerta de forum nu se trimite. Lucram la refacerea ei. Va tinem la curent cu momentul in care se va relua trimiterea.

Multumesc.
buna ziua,
mi-ati luat o piatra de pe inima. am butonat peste tot fara rezultat.
astept cu interes discutiile din forum.
Multumesc!
Bună seara,

Newsletter-ul Discuții interesante în Forumul avocatnet.ro se trimite din nou. Dacă nu-l primiți, verificați setările din Profilul meu --- Newsletter și reabonați-vă.

Vă mulțumim că ne urmăriți. Seară frumoasă!
Manuela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)