avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ore de noapte lucrate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ore de noapte lucrate

Bună ziua, din răspunsul anterior referitor la ore de noapte, am înțeles ca nu se calculează la vechime ci doar la bani, ma gândesc ca era vorba de banii ce sau primit în plus pentru turele de noapte, nu se va primi pensie mai mare valoric, ca s a lucrat în ture de noapte multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 12 Februarie 2020
Intr-adevar, nu se adauga in plus la vechimea in munca cumulata perioada muncita noaptea.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare tudosevictorel tudosevictorel Buna ziua. Sant angajat la o societate cu\" foc continuu\"cu contract de munca perioada nedeterminata.Pe langa salariul negociat mai primesc si anumite ... (vezi toată discuția)
Pacalit la cantar(fluturasul de salariu)? cineva-eu cineva-eu Buna ziua, Lucrez de cativa ani buni la un srl de cateva sute de angajati pe cel mai mare aeroport al tarii. Nu sunt salarii mari, sunt undeva in jurul ... (vezi toată discuția)
Turele de noapte ada2000 ada2000 Buna ziua, intrebare, lucrez de 5 ani intr-o institutie unde programul de lucru este in ture 12 cu cu 12 cu 48. Intrebarea mea este turele de noapte nu ar ... (vezi toată discuția)