avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO suprapus cu concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO suprapus cu concediu medical

Bună ziua,
Cer din nou ajutorul dvs în următoarea problemă:
Cum trebuie să procedeze o firmă în cazul unei salariate care mai are 4 zile de CO neefectuate şi ea a fost in conc. medical de risc maternal, iar acum a intrat in prenatal.Se pot plăti având în vedere ca ea mai vine la servici probabil peste 2 ani?
Mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: puideurs , utilizator 15:55, 9 Decembrie 2009
Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.
Incetare de contract nu poate fi vorba. Ramin asa neefectuate? Concediul prenatal nu semai intrerupe sa efectueze CO neefectuat. Ce se poate face?
Multi angajatori prefera ca angajatele sa isi aceste zile de concediu de odihna pana la intrarea in cic. Se poate ca dupa acele 42 de zile sa isi ia concediul restanta sau pana la intrarea in cod "08", astfel incat sa fie toata situatia clara.
Este vreo o problema, din punct de vedere contabil, ca se platesc zile de CO 2009 in cursul anului 2010?
Nu este nici o problema, dar vedeti ca plata sa nu fie facuta in cic.

Alte discuții în legătură

Intercalare concediu de odihna intre concediu de risc maternal si concediu prenatal Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Momentan sunt in concediu de risc maternal, urmand a intra in concediu prenatal la finalul acestuia (saptamana 32 de sarcina). Angajatorul vrea ... (vezi toată discuția)
Situatie: 15 zile co inainte de prenatal neefectuate ContSters114803 ContSters114803 Situatie : daca inainte de a intra in prenatal mai am 15 zile de concediu odihna si contractul de munca se suspenda pe un an, angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata a concediilor neefectuate si neremunerate in caz de demisie anamariaholban anamariaholban Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect......mi-am inaintat demisia care mi-a fost si aprobata cu tot cu intoarcere din CCC, tot tacamul...in ... (vezi toată discuția)