avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO suprapus cu concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO suprapus cu concediu medical

Bună ziua,
Cer din nou ajutorul dvs în următoarea problemă:
Cum trebuie să procedeze o firmă în cazul unei salariate care mai are 4 zile de CO neefectuate şi ea a fost in conc. medical de risc maternal, iar acum a intrat in prenatal.Se pot plăti având în vedere ca ea mai vine la servici probabil peste 2 ani?
Mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: puideurs , utilizator 15:55, 9 Decembrie 2009
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri. Acum stiu ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intercalare concediu de odihna intre concediu de risc maternal si concediu prenatal Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Momentan sunt in concediu de risc maternal, urmand a intra in concediu prenatal la finalul acestuia (saptamana 32 de sarcina). Angajatorul vrea ... (vezi toată discuția)
Situatie: 15 zile co inainte de prenatal neefectuate ContSters114803 ContSters114803 Situatie : daca inainte de a intra in prenatal mai am 15 zile de concediu odihna si contractul de munca se suspenda pe un an, angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata a concediilor neefectuate si neremunerate in caz de demisie anamariaholban anamariaholban Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu urmatorul aspect......mi-am inaintat demisia care mi-a fost si aprobata cu tot cu intoarcere din CCC, tot tacamul...in ... (vezi toată discuția)