avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat de aducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat de aducere

Pot părăsi țara dacă am mandat de aducere.?
Cel mai recent răspuns: Simona adir , utilizator 03:09, 25 Noiembrie 2024
De unde stiti ca aveti mandat de aducere?
Se emite fara sa stiti si vine sa va ia de acasa.
Depinde si ce calitate aveti in dosar.
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Știu pentrca am aflat dela un avocat din italia eu al am din italia mandatul dar vad ca 3 luni nu ma cauta nimeni

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

De unde stiti ca aveti mandat de aducere?
Se emite fara sa stiti si vine sa va ia de acasa.
Depinde si ce calitate aveti in dosar.

Dacă va localizează din italia ce insemana eu știu ca sunt condamnata în italia dar nu am fost de vro 8 ani acolo și am fost condamnat in lipsa
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
Simona adir, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea mandatului de arestare dupa 5 ani radutiron radutiron Am fost condamnat in lipsa, fara sa stiu, in alta tara. Dupa 5 ani imi vine un mandat de arestare european. Judecatorul spune ca e corect. Unii avocati spun ca ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)
Abuz în serviciu şi favorizarea infractorului ? adrianpetrache adrianpetrache Buna ziua, Cazul meu a mai fost prezentat aici. Sunt parte vatamata intr-un dosar de inselaciune deschis in 2009, netrimis in judecata nici pana in ... (vezi toată discuția)