avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrația blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrația blocului

Buna seara . O intrebare am si u daca se poate sa si primesc un raspuns. De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna nu beneficiez de căldură dar o plătesc ( vecinul de langa mine find capăt de coloana sa debransat dat a tăiat și țevile montane aerisitoare automate ) iar administratorul imi spuna ca sa rezolva eu problema cu vecinul deoarece noi proprietari i am dat acordul de debransare , ce pot sau cum pot face ca eu sa nu platesc căldura,? Deoarece am caloriferele faci și fac încălzirea cu aeroterma și aerul conditionat . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 22:21, 13 Februarie 2020
Multumesc mult pentru ajutor dat .
1-Verificati tehnic vanele tur/retus calorifere din proprietate
2-Solicitati presedintelui de asociatie sa comunice daca in urma debransarii vecinului ,dupa ce acesta a dezafectat instalatia interioara a refacut instalatia de aerisire instalatie
Puteti instala un aerisitor automat la fiecare calorifer si ati rezolvat problema, cu condiția ca țeava orizontală de racordate a caloriferul sa nu aiba depuneri sau coloanele verticale.

Mihai.Clatinici a scris:

Buna seara . O intrebare am si u daca se poate sa si primesc un raspuns. De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna nu beneficiez de căldură dar o plătesc ( vecinul de langa mine find capăt de coloana sa debransat dat a tăiat și țevile montane aerisitoare automate ) iar administratorul imi spuna ca sa rezolva eu problema cu vecinul deoarece noi proprietari i am dat acordul de debransare , ce pot sau cum pot face ca eu sa nu platesc căldura,? Deoarece am caloriferele faci și fac încălzirea cu aeroterma și aerul conditionat . Va multumesc anticipat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)
Caldura bloc florian_m florian_m Buna ziua, Am rugamintea sa-mi precizati ce variante de solutionare exista pentru problema pe care o expun in continuare: - locuiesc la etajul 8 ... (vezi toată discuția)
Calorifer nefunctional pus la plata iulia08 iulia08 Buna ziua! In urma cu 4 ani am cumparat un apartament cu 3 camere. In dormitorul mare nu era calorifer deoarece fosta proprietara il demontase spunandu-mi ca ... (vezi toată discuția)