avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... obligatii titular marca
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

obligatii titular marca

o soc comerciala care detine certificat inregistrare marca este obligata sa inscrie aceasta marca la registrul comertului ( inscriere mentiuni ) ?
Buna ziua,

Din ce stiu eu, da, aveti obligatia conform legii. Dar, in practica, depinde de interesul fiecarei firme daca o face sau nu. Sunt convinsa ca va va raspunde cineva mai in tema decat mine.

O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate utiliza formula "doing business as" in romania? clascu clascu Buna ziua, As dori un sfat privind posibilitatea in Romania a utilizarii formulei DOING BUSINESS AS (DBA)... echivalent TRADING AS... sau A DIVISION OF ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociat retras ericut ericut Buna ziua, am si eu o nelamurire. In sept 2008 am facut un act aditional la notariat de retragere dintr-un SRL cu acordul fostei asociate care este si era ... (vezi toată discuția)
I.i. si participarea partenerului la activitatea firmei Dorky Dorky [b]ARTICOLUL 7^1 [completare Legea 4/2014] (1) Persoanele prevăzute la art. 7 alin. (1) au obligaţia de a solicita înscrierea în registrul comerţului a ... (vezi toată discuția)