Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Casal	                   

Buna sant tehnician radioimagistic la un spital si am primit o dispozitie prin care sant practic instiintata ca trebuie sa asiguram urgentele atat pe timp dr ... (vezi toată discuția)
	                    Casal	                   

Buna sant tehnician radioimagistic la un spital si am primit o dispozitie prin care sant practic instiintata ca trebuie sa asiguram urgentele atat pe timp dr ... (vezi toată discuția)

Simion Ioana Cristina Catalina	                   

Buna seara,
Am nevoie de cateva clarificari privind orele suplimentare, respectiv:
- in ce conditii se pot efectua astfel de ore, este necesara o cerere ... (vezi toată discuția)
	                    Simion Ioana Cristina Catalina	                   

Buna seara,
Am nevoie de cateva clarificari privind orele suplimentare, respectiv:
- in ce conditii se pot efectua astfel de ore, este necesara o cerere ... (vezi toată discuția)

kinga72	                   

As vrea sa primesc detalii in lagatura cu legalitatea delegarii asistentilor medicali la alte sectii in cadrul spitalului, in afara programului de lucru, ca ... (vezi toată discuția)
	                    kinga72	                   

As vrea sa primesc detalii in lagatura cu legalitatea delegarii asistentilor medicali la alte sectii in cadrul spitalului, in afara programului de lucru, ca ... (vezi toată discuția)