Bună ziua!
As avea o întrebare la dumneavoastră. Pot fi în biroul de recuperare creanțe(dacă exista asa ceva) dacă nu sunt în biroul de credit.
Pe scurt. Am luat un credit de 1000 de lei de la provident în 2012,am plătit 1000 de lei și mi.a mai rămas ca și dobânzi 300 de lei,pe care nu i.am mai plătit. De câțiva ani ma pistoneaza cu telefoane cei de la cycle european, cei care ulterior am aflat ca au cumpărat restul de credit de la provident. Au trecut 8 ani și nu am primit decât telefoane și sms.uri cu notificări de plată, nimic scris.
Cel mai frica îmi e ca vreau sa iau un credit prima casa și îmi e frica sa nu fie treaba asta un impediment,desi în urma simulatilor de la banca nu figurez în biroul de credit. În afara de biroul de credit exista și un birou de recuperare a creanțelor?
Va mulțumesc!
Nu exista un birou de recuperare a creanțelor exista doar zeci de firme care se ocupă cu așa ceva.Daca nu apărați în biroul de credite nu o sa aveti probleme.
Îmi puteți spune de ce am scăzut la scorul FICO de la 719 în octombrie 2018 la 628 în februarie 2020.
Mentionez ca nu am mai avut niciun credit inafara de un overdraft din 2010 la care am plătit în fiecare luna fără nicio întârziere.
Va multumesc
Recuperare creante
Ignatm
Bună ziua!
As avea o întrebare la dumneavoastră. Pot fi în biroul de recuperare creanțe(dacă exista asa ceva) dacă nu sunt în biroul de credit.
Pe ... (vezi toată discuția)