avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... DESCHIDERE SANTIER TEMPORAR
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

DESCHIDERE SANTIER TEMPORAR

BUNA ZIUA
IN CALITATE DE INSPECTOR SSM, IN AFARA DECLARATIA PREALABILA COMUNICATA CATRE ITM PE RAZA CARUIA SE DESF LUCRARILE INTOCMITA DE CATRE MANAGER DE PROIECT , EU TREBUIE SA DEPUN LA ITM DECLARATIE (MENTIONEZ CA SUNT SUBCONTRACTOR !) ?
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:47, 14 Februarie 2020
Este sarcina beneficiarului si a managerului de proiect.
Studiati cu atentie HG nr. 300/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare Cerinte minime de securitate si sanatate privind santierele temporare si mobile. Vezi anexa 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paza la o lucrare in executie Ella59 Ella59 Buna ziua! S-a inceput executia unei lucrari de constructii,(nu este puct de lucru) unde se vor muta paznicii, angajati proprii. Intrebarea este, daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Coordonator ssm ady09 ady09 buna seara. in cazul in care execut o lucrare (constructie de jos pina sus) pentru un beneficiar o alta firma, sunt obligat se angajez coordonator se SSM?este ... (vezi toată discuția)
Declararea si/sau autorizarea organizarilor de santier si a santierelor ... cyan cyan Declararea si/sau autorizarea organizarilor de santier si a santierelor la ITM/autoritati [i]1. Care sunt obligatiile si prevederile legale d.p.d.v. ssm ... (vezi toată discuția)