avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

am achizitionat un auto de la o firma din romania care aduce masini din germania pe platforma si nu o pot inmatricula...am scos numere rosi, am facut rar, si acum la inmatricularea definitiva imi spune ca nu gaseste masina in baza de date...ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:04, 15 Februarie 2020
Este problema birocratica intre autoritatile nationale si cele din tara de provenienta vehicul
Pentru solutionare,luati legatura cu vanzatorul care poate desfasura demersurile sa obtina dtele necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)
Probleme înmatriculare Tomy_ee Tomy_ee Buna seara! Am cumpărat o mașina din Germania de la un parc auto pt nevasta mea , am făcut contract de vânzare cumpărare si l-am încărcat pe platforma ... (vezi toată discuția)
Probleme acte provenienta auto Gabi_Braila_Ro Gabi_Braila_Ro Buna ziua , Am achizitionat un auto de la un x samsar din mures ; Masina a venit cu acte de olanda in tara , acte care mi-au si fost inmanate de catre samsar ... (vezi toată discuția)