avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chirie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chirie

Un apartament in care are dreptul sa locuiasca ea.
Se marita. El, se muta si isi face mutatia in apartament.
Nu au mai platit chiria si utilitatile.
Am inceput procesul impotriva ei. Sunt la primul termen.
INTREBARE: Mai pot modifica actiunea sa ma indrept si impotriva lui? Intrucat, sesizez ca, ea si-a intrerupt contractul de munca ramanand doar coasigurata prin sot, el fiind cel care ar avea posibilitatea de a fi executat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 15 Februarie 2020
Daca in contractul de locatiune a fost consemnat drept locatar "ea",orice pretentie o puteti indrepta strict impotriva acesteia
Eventual aveti dreptul sa solicitati instantei completarea actiunii prin cerere accesorie in care sa solicitati introducerea ca parte si a celeilalte persoane
"El" este trecut in cartea de imobil a condominiului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa dau afara un chirias rau platnic ? perlutina perlutina Am inchiriat un apartament, si am facut contractul de inchiriere doar cu sotia lui. (asa s-a intimplat) Contractul s-a incheiat de ceva luni bune. Este ... (vezi toată discuția)
Despre comandant Cosmin Stefan Cosmin Stefan Am o nelamurire, abia m-am mutat in chirie iar proprietarul mi-a sugerat cum ca plata reviziei tehnice a centralei termice cat si impozitul pe gunoi ar fi ... (vezi toată discuția)
Drepturi chirias ContSters21743 ContSters21743 Buna tuturor. Va prezint succint un caz al unor chiriasi (familie cu 2 copii mici) cu contract de inchiriere sub semnatura privata. Proprietara doreste sa ... (vezi toată discuția)