CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Emanuel Popescu 
	    	Utilizator

Emanuel Popescu 
	    	Utilizator	    

Va trebui deschis proces.
Este insa bine sa mergeti cu toate actele la avocat ca sa nu deschideti aiurea procesul si sa il mai si pierdeti chiar daca ati avea dreptate.
~ final discuție ~
 nicusan	                   

fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)
	                    nicusan	                   

fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)

ContSters325113	                   

Supun  atentie forumistilor urmatoarea speta:
Am facut un antecontract pe o casa cu teren cu vanzatoarea care inca nu avea succesiunea facuta ...Am vazut ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters325113	                   

Supun  atentie forumistilor urmatoarea speta:
Am facut un antecontract pe o casa cu teren cu vanzatoarea care inca nu avea succesiunea facuta ...Am vazut ... (vezi toată discuția)

primarul	                   

vecinul  meu  a  construit  un   gard   cu  fundatie , dar  a  gresit  la  masuratori  cu   40  cm  pe  lungime  de  65 m  si  l-a  plasat  pe  proprietatea  ... (vezi toată discuția)
	                    primarul	                   

vecinul  meu  a  construit  un   gard   cu  fundatie , dar  a  gresit  la  masuratori  cu   40  cm  pe  lungime  de  65 m  si  l-a  plasat  pe  proprietatea  ... (vezi toată discuția)