Buna ziua!
As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:
am o salariata care in luna noiembrie a venit cu un concediu medical, iar in luna aprilie si mai a fost detasata la o alta societate. Intrebarea mea este, cum se face baza de calcul a concediului medical , pe ultimele 4 luni de cand s-a reintors la societate sau se iau in considerare si cele 2 luni de detasare???
Va multumesc!!!
Asa este, dar Normele de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.15/2005, art.12(1) spune: " Stagiul minim de cotizare pentru acordarea drepturilor prevazute la art.2 alin (1) lit a)-d) din OUG 158/2005 este de o luna realizata in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical si se constituie din insumarea perioadelor" , conditie indeplinita, deoarece are 4 luni lucrate in societate.
Salariatului i s-a modificat salariul de la reitoarcerea in firma, asa ca daca as lua in calcul cele 2 luni , baza ar fi mai mica.
Pot sa iau in calcul numai cele 4 luni, dar sa nu am probleme in cazul unui eventual control?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea urmatoare: pot sa iau in calcul numai cele 4 luni, dar sa nu am probleme in cazul unui eventual control?
Concediu medical
lucika
vreau si eu un sfat.
In perioada 1 ianuarie 2005-13 octombrie 2006 am fost in concediu de inngrijire copil pina la varsta de 2 ani. In perioada 16 octombrie ... (vezi toată discuția)