avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vand Societate Comerciala cu unele datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vand Societate Comerciala cu unele datorii

Vand societate comerciala cu datorii : o masina in leasing,+un credit de 10000 Ron la Banka !! Cumparatorul este de acoord cu preluarea acestor datorii !!! La baka repsectiva eu , administrator, am si 2 garantii !!!! DACA VAND .....cumparatorul acceptand toate datoriile ,, eu mai raspund de ceva pe viiitor sau garantii ??? VA multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: bbn_1982 , utilizator 00:27, 18 Decembrie 2009
Raspundeti pentru tot ce ati facut in trecut, atat timp cat ati fost administratorul/directorul general al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat o mașină în uk printr-un contract de leasing/credit. din motive financiare, nu ... Alessiabab Alessiabab Bună ziua, Am nevoie de o opinie juridică urgentă. Am luat o mașină în UK printr-un contract de leasing/credit. Din motive financiare, nu am mai ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru garant intr-un contract de leasing bsb1975 bsb1975 Intr-un contract de leasing financiar am calitatea de garant impreuna cu alte 3 persoane fizice si o persoana juridica.Contractul nu a putut fi terminat si ca ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma liviusss liviusss Buna ziua! Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme. Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)