Problema este simpla si binecunoscuta in Romania. [ cred ]
Instruirea periodica nu se face deloc. [ cel putin la firma in care lucrez momentan ]
Nu se prezinta decat niste indivizi care completeaza fisele noastre iar apoi le primim pt a fii semnate.
Eu doresc sa stiu cum procedez in aceasta situatie. Ce mi se poate intampla daca refuz sa o semnez ? [ si refuz sa o semnez pt ca nu ne zice abolut nimeni nimic , desi in aceasta fisa la durata de instruire figureaza o perioaa de "2 ore"]
Iar ca o completare la aceasta intrebare. Cum sa procedez ?[ pt ca acesti indivizi care ar trebui sa faca instructajul; chiar sa il faca]
Poate vi se pare ciudat .. dar eu unul m-am saturat ca atunci cand apare o problema, cei care sufera sa fie tot cei vinovati.
Tin sa completez. Nu au existat cazuri nefericite sau accidente pana in prezent. Pt restul colegilor par un frustrat; dar pe mine ma deranjeaza ca pt aceste instructaje [care ar trebui facute o data pe luna conform fiselor noatre] nu ni se zice nici macar sa nu bagam degetele in priza !!
Sa nu mai povestesc ca intr-un caz de urgenta ceva .. colegii mei nu stiu macar sa tina un stingator in mana, daramite pe care sa il ridice sau cum sa actioneze pt stingerea unui incendiu.
P.S. Va rog scuzati eventualele greseli de orografie .. este tarziu Va multumesc
Puteti sesiza ITM si IJSU-psi in scris cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.
Veti primi raspuns scris de la ITM/ ISU-psi cu masurile dispuse in urma unei anchete facute de catre inspectorii de munca, respectiv inspectorii ISU-psi la firma dvs.
Daca nu cer prea mult. Ce adresa [ sau coduri postale] pt ITM IJSU pt a trimite sesizari.
Nu vreau sa trimit si sa ajunga unde nu trebuie, ci unde trebuie.
Multumesc.
Mergeti la oficiul postal din orasul dvs si cereti adresa si codul postal al institutiilor respective din judetul dvs. Se completeaza obligatoriu cand trimiteti adrese cu confirmare de primire.