avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Am in executare de la o persoana fizica sima de 3000 ron.
Ulterior, aceasta intra in executare pentru cheltuieli de judecata de 1000 ron. Se adauga cheltuieli de executare de 450 ron.
Cum se efectueaza stingerea cheltuielilor din executare?
Se compenseaza debitul, sau toata suma de 1450 lei?
In baza carui articol de lege?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:11, 17 Februarie 2020
Suma care se stinge prima este reprezentata de cheltuielile de executare iar apoi creanta dvs. formata din debitul principal si cheltuielile de judecata.
Nu se compensează nimic în procedura de executare silită. Dacă aveți de recuperat 3000 de lei, suma asta o executați plus cheltuielile de judecată și de executare.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii datoriilor fata de asociatia de proprietari marilyn31 marilyn31 In cazul in care exista un debit restant fata de Asociatia de Proprietari, compus din : cote intretinere restante + alte fonduri + penalitati, cumulate pe ... (vezi toată discuția)
Dilema onorariu avocat-contestatie la executare si intoarcerea executarii silite stelistu6 stelistu6 buna ziua, am depus acum 2 ani o contestatie la executare pentru un debit de 7000 ron care mi-a fost admisa ,onorariul solicitat de avocat pentru contestatie ... (vezi toată discuția)