Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

Vlad Jipa 
	    	Utilizator

Vlad Jipa 
	    	Utilizator	    

Adeverinta de la primarie cu suprafetele reale de intravilan si extravilan si cu categoriile de folosinta, si cu o cerere simpla actualizati cartea funciara. Va va costa 60 de lei taxa.
 Vladislav20 
	    	Utilizator

Vladislav20 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 CrisB	                   

Buna ziua. 
Speta este urmatoarea:
- in anul 2005 a fost achizitionat un teren in suprafata de 5000 mp. Toate actele la momentul achizitiei (cadastru, ... (vezi toată discuția)
	                    CrisB	                   

Buna ziua. 
Speta este urmatoarea:
- in anul 2005 a fost achizitionat un teren in suprafata de 5000 mp. Toate actele la momentul achizitiei (cadastru, ... (vezi toată discuția)

acsaba	                   

Buna ziua,
Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
	                    acsaba	                   

Buna ziua,
Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)

lauradafina	                   

Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am hotarat sa facem succesiunea bunurilor imobile. In titlu figureaza 3 suprafete de teren aflate in extravilan si 3 ... (vezi toată discuția)
	                    lauradafina	                   

Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am hotarat sa facem succesiunea bunurilor imobile. In titlu figureaza 3 suprafete de teren aflate in extravilan si 3 ... (vezi toată discuția)