avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inițiator adunare generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inițiator adunare generala

As vrea sa știu dacă pot fi inițiatorul unei adunări generale extraordinara(sa adun eu minim20%din semnături ale locatarilor) dacă dețin în proprietate doar 3/8din apartament și care e articolul din lege care arata cât trebuie sa deții minim pentru a fi inițiator?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:26, 18 Februarie 2020
Da. Daca aveti numarul de semnaturi da. Cititi si Legea 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala adamar adamar dorim sa facem o sedinta la bloc, presedintele refuza, comitetul nu face nici un demers pt ca presedinta nu vrea, prima si singura sedinta din anul 2019 a fost ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba, în regim de urgență, președintele asociației de proprietari? diana-maracineanu diana-maracineanu Am nevoie de temeiul legal pentru informatiile de mai jos (daca exista): -pentru a schimba presedintele de bloc , care este termenul minim si forma de ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, In ce conditii si care este procedura convocarii unei adunari generale extraordinare? Noua lege nu face niciun fel de menţiune cu privire la ... (vezi toată discuția)