avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie rectificativa termen prescris
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie rectificativa termen prescris

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Am primit o notificare de la ANAF in care mi se aduce la cunostinta ca sunt neconcordante in decl 101/2014 privind acoperirea pierderilor din perioadele anterioare.Dupa care ultimul rand spune :"in cazul in care se impune ,va rugam sa ne transmiteti masurile intreprinse, in vederea corectarii situatiei."
Mentionez ca pe notificare nu exista un termen de raspuns sau termenn de prezentare la dumnealor si nu imi sunt cerute documente.

Intrebarea mea este : nu este prescrisa perioada care mi se cere ?
Si daca prn depunerea unei rectificative (daca e cazul) nu cumva se intrerupe perioada de prescriere ?

Va multumesc
o zi usoara
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie rectificativa teodora g teodora g Buna ziua! Am o societate platitoare de profit anual. Pentru anul 2014 am depus declaratia 101 in 25.02.2015. La aceasta am facut rectificare in data de ... (vezi toată discuția)
Rectificativa decl 101 madalinap80 madalinap80 Buna seara. Pt anul 2013 am avut niste neconcordante între bilant si decl 101 provenind din neînregistrarea creditului fiscal ( avand o sucursala in UE) in ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul NNorbert NNorbert Buna ziua Care este formula de calcul pentru pierderea fiscala? Rezultatul dupa calculele facute se trece in decl.101 la randul 37? Multumesc (vezi toată discuția)