avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citat ca martor inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

citat ca martor inselaciune

Acum 1 an de zile am lucrat cu o firma de publicitate ca și afiliat promovând diverse produse pe situl meu unul din clienții care au cumpărat nu a fost mulțumit de produs și a făcut plângere penala pentru înșelăciune suma era în jur de 500 RON. Care sunt consecințele ce trebuie sa spun la aceasta interogare nu am mai avut probleme cu legea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:20, 22 Februarie 2020
Probabil nu erau interesati sa preia cazul dvs, aveti dreptul sa fiti asistat daca doriti.
Da, este clar ca avocatii nu au fost interesati.Sau...poate ca nu stiu ca pot sa participe la audierea de.martor.

Este posibil sa fie interesati daca sau dupa ce veti fi pus sub acuzare.
Pot lua mai multi bani de la dvs. in acel moment.
Desi costul poate fi destul.de ridicat si pentru o singura audiere tocmai ca sa scapati de raspunderea penala si de audieri ulterioare in mod repetat oamenii nu vor sa plateasca decat atunci cand este lata situatia.
Recomandarea mea este mereu in sensul ca omul sa nu astepte sa fie pus sub acuzare daca poate scapa de asa ceva dar oamenii prefera in felul in care v-au sfatuit avocatii si reflecta vointa generala a oamenilor din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor..autoincriminarea LucianAlexandru LucianAlexandru Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)
Minor martor dosar penal Ovety20 Ovety20 Buna seara. Ipotetic vorbind, daca un minor( 16 ani) este chemat în calitate de martor la Poliție pentru declarație, pentru ce este necesara prezenta unui ... (vezi toată discuția)
Plangere penala-martorul poate fi asistat de avocatul ales la declaratia data? pitic1991 pitic1991 Buna seara, In timpul urmaririi penale un martor are voie sa se prezinte la declaratie asistat de avocat? Am facut o plangere penala si martorul s-a ... (vezi toată discuția)