avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de munca disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de munca disciplinar

Buna ziua,

Am si eu nevoie de o parere sau un raspuns daca ati trecut prin asa ceva.
Am fost angajata la o firma unde lucram 14-16 ore pe zi cu pauza de masa de 30 mn mai ales in perioada sarbatorilor , orele suplimentare nu mi se plateau sub pretextul ca sunt in functie de manager si lor nu li se platesc orele , insa doar verbal functia deoarece in cim tot asistent manager eram. Am discutat sa plec cu acordul partilor , verbal mi-a dat acordul insa cand a fost sa faca totul conform legii in scris sa imi semneze si stampileze a refuzat. Astfel ca am intocmit demisia si am precizat termenul de preaviz conform tiparului insa nu am vrut sa il mai efectuez , instiintandu-i in prealabil. Mi-au zis ca ok dupa ceva timp si m-am trezit cu decizia de desfacerea a cim disciplinar la data de 28 .01.2020. Acum va intreb daca fac o reclamatie la ITM credeti ca as avea castig de cauza sau se merita sa fac, in conditiile in care am conversatii whatsss care atesta ca la orele dupa 17 00 eram inca la munca, martori ati colegi care au plecat , faptul ca mi-au incetat cim la o distanta de 17 zile aproape ( pe 28 01 2020 cand eu mi-am dat demisia pe 11 .01.2020 cu final preaviz pe 7.02 , plus ca am primit la lichidare o suma de bani care nu imi dau seama daca reprezinta concediu de odihna sau zilele lucrate pana la data la care nu m-am mai dus , una din acestea nu mi-au fost platite? Va rog sa ma ajutati .Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
Xelaisahim18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 21 Februarie 2020
Ati fost cercetat disciplinar?

Cand ati primit decizia de concediere?
Nu. Doar mi-a dat decizia de semnat. Insa abia acasa am apucat si am citit litera 61a ieri am fost de am luat-o si in adeverinta de venit imi arata cu incetare cim la data de 28 .01.2020
Cand ati primi decizia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care act trebuie să fie primul ? oanaportar oanaportar Care act trebuie să fie primul ? Bună seara ! Un angajat este cercetat disciplinar...... Și - a depus Demisia.... și a început Preavizul... ... (vezi toată discuția)
Demisie OanaBalasoiu OanaBalasoiu Va rog sa imi dati o idee! pana la ora 16 trebuie sa dau un raspuns...multumesc (vezi toată discuția)
Desfacere cim disciplinar coradoo coradoo buna sint nou pe forum si ma macina o mare problema.in urma cu 15 zile mi-am dat demisia de la firma care lucrez,mentionez ca patronul a semnat si stampilat ... (vezi toată discuția)