avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere copie certificat deces al unui parinte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere copie certificat deces al unui parinte

Buna ziua! Tatal meu, cu care nu am avut nici o relatie vreme de 35 de ani (parasire de domiciliu +divort) a decedat si pentru dezbaterea succesiunii am nevoie de copia certificatului de deces sau extras dupa certificat deces! Problema este ca nu stiu cand a decedat (anul,ziua) nu stiu nici macar data si locul nasterii lui (aveam 11 ani cand a plecat). Cum pot proceda sa obtin copia dupa certificatul de deces,avand doar certificatul meu de nastere in care apare numele lui si hotararea de divort a mamei,decedata si ea?
Cel mai recent răspuns: MAYA2 , utilizator 13:30, 28 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la serviciul de evidenta a persoanelor din localitatea dvs. de domiciliu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc, asa am rezolvat!
Buna Mihai, sunt intr-o situatie relativ asemanatoare, am nevoie de un extras certificat nastere bunic decedat razboi, nu stiu decat anul nasterii. Poti sa mi spui cum ai rezolvat? Inteleg ca tb sa fie o instanta care il solicita, personal nu poti.
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2021
MAYA2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificat deces dobrescumarian dobrescumarian Buna ziua! Tatal meu, cu care nu am avut nici o relatie vreme de 35 de ani (parasire de domiciliu +divort) a decedat si pentru dezbaterea succesiunii am nevoie ... (vezi toată discuția)
Cum ma puteti ajuta cu o informatie unde ma pot adresa sau carei ... nicoleta_elena nicoleta_elena Cum ma puteti ajuta cu o informatie Unde ma pot adresa sau carei instituții,pentru identificarea unei persoane născute în anul 1888 Precizez ca singurele ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)