Buna ziua! Tatal meu, cu care nu am avut nici o relatie vreme de 35 de ani (parasire de domiciliu +divort) a decedat si pentru dezbaterea succesiunii am nevoie de copia certificatului de deces sau extras dupa certificat deces! Problema este ca nu stiu cand a decedat (anul,ziua) nu stiu nici macar data si locul nasterii lui (aveam 11 ani cand a plecat). Cum pot proceda sa obtin copia dupa certificatul de deces,avand doar certificatul meu de nastere in care apare numele lui si hotararea de divort a mamei,decedata si ea?
Nu stiu cum este in Galati, dar in Bucuresti exista Directia generala de Politie, nu vb de Politioa Capitaleu, etc de o directie unde puteti merge sa faceti cerere sa se caute in arhiva intre anii si anii( puneti si dvs o perioada sau le spuenti exact ce si cum va indruma ei, faceti dovada calitatii- in ce calitate cereti acesta informatie si o sa vi se dea un raspuns.
Succesiune
Dyana77
Va rog sa ma ajutati in problema care o am.Bunica mea,are doua locuri la un cimitir in oras,locuri pe care le`a platit timp de 20 de ani(lasate,de bunica ... (vezi toată discuția)