avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau sa stiu.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau sa stiu.

Din cate stiu un certificat de nastere se elibereaza o singura data .Apoi in caz de pierdere se elibereaza doar un duplicat Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:34, 24 Februarie 2020
Nu cred. Din motive temeinice se poate elibera din nou. Ma rog, asta presupune eforturi, iar cel vechi se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere duplicatului certificatului de nastere in romania anuleaza certificatul de nastere anterior ? larissa156486 larissa156486 locuiesc in italia de 10 ani ... am facut actele pentru obtinerea cetateniei italiene acum 2 ani dar pt moment actele predate ( dintre care si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat nastere si de casatorie rmarius rmarius BUNA ZIUA ! Am pierdut certificatul de nastere , si certificatul de casatorie . Ce pasi trebuiesc urmati pentru obtinerea duplicatelor? Va multumesc f. ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere silvia p silvia p Buna ziua, Am rugamintea, de a ma informa o persoana competenta,cum se poate obtine [i]un DUPLICAT al CERTIFICATULUI de NASTERE[/i]. Mentionez ca acesta este ... (vezi toată discuția)