avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract Vanzare cumparare masina Germania numere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract Vanzare cumparare masina Germania numere definitive

Buna ziua,locuiesc in Germania,am masina pe numele meu,cu acte si respctiv numere negre definitive.Vreau sa o trimit in Romania pe platforma,pentru sotia mea care locuieste acolo,pentru a o inscrie pe numele ei.
1.La ce sa fiu atent cand trimit masina pe platforma,imi trebuie ceva acte doveditoare ca a fost adusa pe platfotma,etc?
2. Pot face contractul de vanzare-cumparare intre mine si sotia mea,fara a mai inscrie masina in RO pe numele meu?

Multumesc anticipat !!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala. c3zar c3zar Buna ziua . Am cumparat o masina cu numere de germania ( cele valabile 1 luna ) , din tara , de la un targ auto . Am nevoie de certificat fiscal de la cel ce a ... (vezi toată discuția)