avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da de permis daca am suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da de permis daca am suspendare

Buna ziua mati putea ajuta cu un raspuns am primit o suspendare de patru ani si mar interesa daca mai pot da de permis???
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:45, 21 Iulie 2021
Mi sa retinut permisul pe 4 luni pentru depășirea vitezei am sunat la sediul politiei din franța și mi sa spus ca la trimis în românia si cand am venit in romania cei de aici mi au spus că nu este nu a , ajuns si nici in baza de date nu beneficiez ca l-ar fi trimis . Crede ti ca il mai pot recupera cumva
Buna ziua,

Mergeti la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) si explicati-le cu detalii amanuntite ce anume s-a intamplat si cand v-a fost confiscat permisul de conducere si prezentati-le procesul verbal intocmit de politistul din Franta. Cu siguranta acesta va fi identificat si vi se vor prezenta informatiile pe care doriti sa le aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat- reabilitare Andrei_barbu Andrei_barbu Buna seara, Sunt si eu intr-o situatie disperată. Am fost prins conducand fara permis. In primul proces mi-au dat amanare cu pedeapsa de 7 luni cu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere romanesc retinut in franta silviu2018 silviu2018 Sunt posesorul unui permis de conducere eliberat de statul roman. (model european). In prezent sunt rezident fiscal in Franta, locuind aici de cativa ani. ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)