avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de comodat

Ca persoana fizică am cedat spre folosință două autoturisme unei srl.
Notarul nu a vrut să treacă ambele bunuri pe un singur contract de comodat,fiind obligat să plătesc două contracte, prețul fiind dublu.Cum pot recupera diferența de bani? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:11, 24 Februarie 2020
Adica ati fost la un notar public, ati solicitat intocmirea unui act, vi s-a raspuns ca nu se poate intocmi unul singur ci trebuie doua documente separate, apoi v-a fost comunicat costul documentelor, ati acceptat sa incheiati actele si sa achitati costul lor iar acum vreti sa va recuperati jumatate din ce ati achitat si sa ramaneti cu ambele documente incheiate, corect?
Nu recuperati nimic, trebuia sa nu fi acceptat si sa mergeti la alt notar.
De la cine sa recuperați de la Sfântul Duh?Banuiesc ca este vorba tot despre o societate în care aveați interese în care dvs sau cineva apropiat este implicat.Daca situația era alta ca un bun creștin sau din prietenie cedati folosința bunurilor respective unor terțe persoane puteati discuta cu aceștia sa suporte costurile de autentificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura auto pentru bulgaria! Vicktoras Vicktoras Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa? (vezi toată discuția)
Dovada domiciliu pentru schimbarea ci Andreea15 Andreea15 Buna ziua, Am nevoie de parerea domneavoastra intr-o problema prin care trec acum. Am incercat sa-mi schimb CI deoarece mi-a expirat si la depunerea ... (vezi toată discuția)
Folosire uscator cu acordul tuturor proprietarilor dobreloredana@ymail.com dobreloredana@ymail.com acum 10 ani am obtinut semnatura tuturor vecinilor din bloc ptr folosirea uscatorului.acesta arata jalnic.am schimbat geamuri am facut curatenie, si de atunci ... (vezi toată discuția)