Csaba95 
	    	Utilizator

Csaba95 
	    	Utilizator	    

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

Condamnat la inchisoare ? se poate face pace cu prietenul care a fost implicat sa se retraga ? Multumesc
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
			 Csaba95 
	    	Utilizator

Csaba95 
	    	Utilizator	    

Csaba95, utilizator
 Csaba95, utilizator 	
			 Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

~ final discuție ~
 rosica	                   

Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat  de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)
	                    rosica	                   

Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat  de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)

gigi1985	                   

buna seara, in anul 2007 in februarie am avut un accident soldat cu vatamare corporala din culpa , am fost incadrat la art 184 2 si 4 , partea vatamata are un ... (vezi toată discuția)
	                    gigi1985	                   

buna seara, in anul 2007 in februarie am avut un accident soldat cu vatamare corporala din culpa , am fost incadrat la art 184 2 si 4 , partea vatamata are un ... (vezi toată discuția)

ciprian256	                   

buna seara o ruda a accidentat o persoana pe trecerea de pietoni avand drept urmare mana in ghips si piciorul,intrebarea mea este urmatoare daca nu este ... (vezi toată discuția)
	                    ciprian256	                   

buna seara o ruda a accidentat o persoana pe trecerea de pietoni avand drept urmare mana in ghips si piciorul,intrebarea mea este urmatoare daca nu este ... (vezi toată discuția)