avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... referitor la CSSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

referitor la CSSM

"Numarul de lucratori cu Contract Individual de Munca la sfarsitul anului 2019: ___________
Numarul de contracte individuale de munca aflate in derulare in anul 2019: _________
In anul 2019 s-au inregistrat _______ accidente de munca si 0 imbolnaviri profesionale;"


Cele de mai sus sunt obligatorii de completat in PV aferent CSSM primul trimestru 2020? Zic asta pentru ca in HG 1425 nu se specifica clar acest lucru..Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:56, 26 Februarie 2020
Datele de care amintiti se mentioneaza in materialele intocmite conform HGnr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare la art. 67 lit.j) si/ sau lit.l) pentru a exista o baza de discutii a materialelor respective.
-art. 67 Pentru realizarea informarii, consultarii si participarii lucratorilor, in conformitate cu art. 16, 17 si 18 din lege, comitetul de securitate si sanatate in munca are cel putin urmatoarele atributii:
j) analizeaza cauzele producerii accidentelor de munca, imbolnavirilor profesionale si evenimentelor produse si poate propune masuri tehnice in completarea masurilor dispuse in urma cercetarii;
l) dezbate raportul scris, prezentat comitetului de securitate si sanatate in munca de catre conducatorul unitatii cel putin o data pe an, cu privire la situatia securitatii si sanatatii in munca, la actiunile care au fost intreprinse si la eficienta acestora in anul incheiat, precum si propunerile pentru planul de prevenire si protectie ce se va realiza in anul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic medicina muncii buiavasi buiavasi as dori sa imi precizati daca un angajator, in cazul de fata institutie publica, este obligat sa aiba medic de medicina muncii, si care este legislatia care il ... (vezi toată discuția)
Componenta cssm Dragomir Dascalu Dragomir Dascalu Conform art. 58 al(1) din NM e aplicare a L319/2006, Comitetul de securitate şi sănătate în muncă este constituit din următorii membri: a) angajator ... (vezi toată discuția)