avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau sa intru in tara cu pasaportul expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau sa intru in tara cu pasaportul expirat

Asi dori in intru in tara dar nu pot sa mai merg la ambasada perd multi banii cu drumurile daca am pasaportul expira si am si certificatul de nastere cu mine pot sa intru in romania la vama la bulgari asi dori un raspuns văsi ruga frumos
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:30, 11 Martie 2020
Certificatul de naștere nu vă este de folos, dar nu puteți fi oprit să intrați în țară pentru e pașaportul expirat. Să sperăm că nu se va observa la celelalte frontiere pe unde veți trece.

Doar cu avionul nu se poate călători cu acte expirate: nu se permite îmbarcarea.
Corect, daca bulgarii il lasa sa treaca, romanii nu-l pot opri sa intre in Romania, daca e cetatean roman. Ar putea cel mult primi o amenda.
Nu ar avea temei să aplice amendă pentru pașaportul expirat :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat, buletin pierdut kissbogi kissbogi Buna ziua. Locuiesc in strainatate si poimaine ar trebui sa merg acasa in Romania cu masina, dar azi dimineata am observat ca nu gasesc buletinul. Trebuie ... (vezi toată discuția)