avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendarea aplicării pedepsei pina la judecarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendarea aplicării pedepsei pina la judecarea căii de atac

Se poate cere suspendarea aplicării pedepsei pina la judecarea căii de atac? În ce condiții?
Incercati sa detaliati exact situatia de fapt.
Conform disp art 416 Apelul declarat în termen este suspensiv de executare, atât în ceea ce privește latura penală, cât și în ceea ce privește latura civilă, în afară de cazul când legea dispune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare apel- efect vaalmy2 vaalmy2 Am urmatoarea situatie : inculpat in dosar penal , arestat preventiv , dupa care la domiciliu , in prezent control judiciar , in timpul cercetarii ... (vezi toată discuția)
Recursul si procesul penal cskeresztess cskeresztess Va rog sa ma lamuriti daca recursul in procesul penal, suspenda executarea pedepsei privative de libertate. Care este textul legal care se refera la aceasta ... (vezi toată discuția)
Formulare apel paul99 paul99 Buna ziua, va rog daca puteti sa imi spune-ti cum sa formulez o cerere de apel la o pronuntare penala. 1. nu am fost prezenta pe parcursu celor 4 termene. ... (vezi toată discuția)