avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Redactare termeni și condiții
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Redactare termeni și condiții

Bună ziua,
Pentru redactarea următoarelor doc.:termeni și condiții,politica de confidențialitate și module cookie pentru un blog la cine trebuie să apelez?Ori le pot face eu după un model de pe internet?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:16, 19 Octombrie 2020
nu exista o reglementare, insa depinde de ceea ce doriti sa faceti cu website-ul dvs.
E un site în care scriu recenzii de cărți și le promovez pentru diferite librării,edituri,site-uri online.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Februarie 2020
R.Andrei, utilizator
Buna ziua,

Acestea trebuie particularizate, in functie de activitatea derulata, ori in functie de specificul site-ului.
Apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte pentru a preda cursuri online confectioncool confectioncool Buna ziua! As dori in viitorul apropiat sa ofer cursuri online pentru o tehnologie de nisa, in programare. Ma intereseaza sa stiu daca este nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere website masterflo masterflo Buna ziua...sunt nou pe acest forum si sper sa fac totul cum trebuie ca sa obtin un raspuns...Am decis cu putin timp in urma sa-mi deschis un website de genul ... (vezi toată discuția)