Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua...sunt nou pe acest forum si sper sa fac totul cum trebuie ca sa obtin un raspuns...Am decis cu putin timp in urma sa-mi deschis un website de genul unui forum de intermedieri vanzare-cumparare (doar intermediere) sperand ca la un moment dat sa obtin un anumit trafic si abia atunci sa obtin ceva bani din trafic adik din publicitate pe site...Dar spre marea mea dezamagire am descoperit ca nu stiu nimik despre cadrul legal pentru a deschide acest site..nu stiu trebuie sa-mi fac neeaparat firma?....am inteles ca deoarece fiecare utilizator va trebui sa-si faca un cont unde li se cer ceva date cu caracter personal, ar trbui sa ma inscriu intr-un Registru de prelucrare al datelor cu caracter personal?.......:(( ...Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau persoane cu care as putea lua legatura pentru a ma putea lamurii in asa fel incat sa fac totul legal...Va multumesc