avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARE ESTE METODA LEGALA PT FIRMELE CARE NU SI PLATESC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARE ESTE METODA LEGALA PT FIRMELE CARE NU SI PLATESC ANGAJATII?

Buna ziua. Lucrez la o firma de 1 an. De 4 luni intarzie cu salariul ( este 10 dec si eu nu am luat inca salariul pt luna octombrie !!) #-o. De fiecare data raspunsul este acelasi: nu sunt bani, este criza. In schimb, firma nu are nici o problema in a face noi angajari...
Va rog sa-mi dati cateva sugestii.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:34, 15 Ianuarie 2010
Nu. De ce sa va dati demisia? Si nici sa nu faceti cerere de incetare ciu acordul partilor.
Veti pierde dreptul de a beneficia de somaj.
Lasati-i pe ei sa faca urmatoarea miscare. Poate o vor face, poate nu ptr ca se sperie de citatie.
Mergeti la serviciu in continuare, faceti-va treaba bine ca sa nu dati motive si.... tot inainte.
sa spunem ca o cerere privind drepturile salariale se poate formula la tribunal in termen de 3 ani... ramane de aflat ce se va intampla cu angajatorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sub presiunea conducerii denaeira denaeira Mi sa cerut sa imi dau demisia din firma unde lucrez de 3 ani fara un motiv clar,recent s-a schimbat administratorul societatii. Eu nu am fost de acord pentru ... (vezi toată discuția)
Obligare semnare demisie cu acordul partilor Adina_G Adina_G Buna, tocmai am fost anuntata ca incepand cu 15 august nu se mai doreste colaborarea dintre mine si firma angajatoare. Problema este ca mi s-a spus sa semnez ... (vezi toată discuția)
Presiuni "preaviz" Corina_FG Corina_FG Lucrez la un magazin al unei firme de produse din carne. In orasul meu, sunt doua magazine, cel la care nu lucrez se va inchide. Seful direct mi-a cerut sa-mi ... (vezi toată discuția)