avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Academie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Academie

Acum o săptămână am fost martor la o acțiune penala. Prietenul meu a lăsat o fata minora sa conducă într o anumita parte a orașului și din păcate am fost și eu în mașină cu ei împreună cu încă 2 prieteni.Au fost prinși de către politie și duși toți inclusiv și eu și prietenii mei la poliție pentru a da declarații (în calitate de martor).Poloiștii au zis ca vor fii băgați în instanta sa i se decidă pedeapsa. Acum întrebarile mele sunt :Daca sunt șanse sa nu fiu chemat in instanta.
Dacă cazierul meu o sa pățească ceva fiindcă vreau sa dau la academia de politie și știu ca trebuie sa ai cazierul curat
Va rog frumos sa îmi răspundeți fiindcă am investit destui bani în meditații pana acum și nu as vrea sa am probleme sa nu mai pot da
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:45, 5 Martie 2020
Din cate inteleg, dvs nu ati savarsit nicio fapta de natura penala, sunteti doar martor.
Știu ca sunt doar martor dar întrebarea mea este dacă o sa îmi apară undeva în cazier ca am fost martor la o fapta penală... fiindcă vreau sa îl am cazierul curat pentru academie (fiindcă am auzit ca iti apare)

Alexandru00000 a scris:

Acum o săptămână am fost martor la o acțiune penala. Prietenul meu a lăsat o fata minora sa conducă într o anumita parte a orașului și din păcate am fost și eu în mașină cu ei împreună cu încă 2 prieteni.Au fost prinși de către politie și duși toți inclusiv și eu și prietenii mei la poliție pentru a da declarații (în calitate de martor).Poloiștii au zis ca vor fii băgați în instanta sa i se decidă pedeapsa. Acum întrebarile mele sunt :Daca sunt șanse sa nu fiu chemat in instanta.
Dacă cazierul meu o sa pățească ceva fiindcă vreau sa dau la academia de politie și știu ca trebuie sa ai cazierul curat
Va rog frumos sa îmi răspundeți fiindcă am investit destui bani în meditații pana acum și nu as vrea sa am probleme sa nu mai pot da

A fi martor nu este o contraventie sau infractiune, asa ca n-aveti de ce va teme (daca asa rezulta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt papuci - consecinte Petrepetrecere Petrepetrecere Sunt un baiat de 18 ani , am incercat sa sustrag o pereche de papuci in valoare de 110 lei dintr-un magazin cunoscut din mall ,a sunat alarma , m-au prins ... (vezi toată discuția)
Furt dragonu1985 dragonu1985 am furat intro noapte cu inca doi prieteni cam 5 brazi gata taiati dintrun parchet dupa care nea prins politia la ora 3 50 dimineata eram cu o dubita care ... (vezi toată discuția)
Furt in germania User999 User999 Buna ziua. In urma cu 2 ani, mai exact in 2013, imperuna cu un pireten a sustras bunuri dintr-un magazin Real din Germania in valoare de 100-130 euro.Mentionez ... (vezi toată discuția)