avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declarare tamponare usoara.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declarare tamponare usoara.

Imi pare rau daca nu este postata in sectiunea potrivita. Problema sta in felul urmator.

Vineri, 27 Februarie, am lovit usor in spate un Logan. Au existat doar daune materiale usoare, masina mea a fost reparata cu niste pumni si spirt, a lui a avut bara spate desprinsa si zgariata. Respectivul a facut poze la masini, mi-a luat numarul de telefon si a ramas sa vorbim sa ii repar masina. Astazi, 3 Martie, dupa 5 zile, l-am sunat sa vedem cum facem si a inceput sa o dea la ocolite. Avand in vedere ca au trecut 5 zile si e posibil sa mai treaca cateva zile, sau chiar inca o saptamana de la accident, respectivul mai poate suna la politie sa declare 'fuga de la locul accidentului'? In ce probleme pot intra daca acum refuz sa ii repar masina, sau daca ii dau bani si, sunand la politie, se preface ca nu i-am dat nimic? Multumesc.
n cazul accidentelor de circulaţie cu avarii (tamponări) conducătorii auto implicaţi au obligaţia de a se prezenta în termen de 24 ore de la producerea accidentului la unitatea de poliţie pentru întocmirea documentelor de constatare, care se eliberează numai în baza declaraţiilor date de aceştia. Neprezentarea în acest termen constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, iar permisul de conducere se reţine, perioada de suspendare fiind de 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acordare dauna societatea uniqa(fosta unita viena insurance group)! maruselu20 maruselu20 in data de 10.5.2009 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Blagesti judetul vaslui! Masina mea(Dacia Supernova) era parcata si a fost ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu persoane vatamate din celalalt autoturism implicat FlorianTeodor FlorianTeodor Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in cazul in care am fost implicat intr-un accident rutier, iar vina nu imi apartine in totalitate asa cum ... (vezi toată discuția)