Mihnea Dorian 
	    	Utilizator

Mihnea Dorian 
	    	Utilizator	    

Maria Ancuta 
	    	Utilizator

Maria Ancuta 
	    	Utilizator	    

eugenoctavian1968 
	    	Utilizator

eugenoctavian1968 
	    	Utilizator	    

eugenoctavian1968, utilizator
 eugenoctavian1968, utilizator 	
			~ final discuție ~
 andreea1824	                   

Buna ziua,
Am depasit pe linie continua fortat pentru a evita un autoturism care nu a oprit la STOP apoi cu tot efortul meu  s-a produs un accident cu pagube ... (vezi toată discuția)
	                    andreea1824	                   

Buna ziua,
Am depasit pe linie continua fortat pentru a evita un autoturism care nu a oprit la STOP apoi cu tot efortul meu  s-a produs un accident cu pagube ... (vezi toată discuția)

fjt1	                   

Buna ziua Circulam in afara  localitati pe un drum cu 2 benzi o banda pentru fiecare sens, ploaie, m-am asigurat din timp am semnalizat cu mai mult de 100m am ... (vezi toată discuția)
	                    fjt1	                   

Buna ziua Circulam in afara  localitati pe un drum cu 2 benzi o banda pentru fiecare sens, ploaie, m-am asigurat din timp am semnalizat cu mai mult de 100m am ... (vezi toată discuția)

axa_andrei	                   

Buna ziua,
Am avut un incident cu o masina intr-o intersectie dirijata prin indicatoare si in care eu aveam indicator de cedeaza trecerea, insa ... (vezi toată discuția)
	                    axa_andrei	                   

Buna ziua,
Am avut un incident cu o masina intr-o intersectie dirijata prin indicatoare si in care eu aveam indicator de cedeaza trecerea, insa ... (vezi toată discuția)