Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

meloddy 
	    	Utilizator

meloddy 
	    	Utilizator	    

meloddy, utilizator
 meloddy, utilizator 	
			 Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

When 
	    	Utilizator

When 
	    	Utilizator	    

meloddy 
	    	Utilizator

meloddy 
	    	Utilizator	    

Doamnă, puteţi încerca dar fără prea multe şanse.
Răspunsul instanţei va fi: copilul poate să-şi facă temele la tata, cu tata.
 almamater	                   

Buna ziua. Sunt divortata si am un copil minor de aproape 8 ani, a carui custodie o impart cu tatal lui biologic. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile ... (vezi toată discuția)
	                    almamater	                   

Buna ziua. Sunt divortata si am un copil minor de aproape 8 ani, a carui custodie o impart cu tatal lui biologic. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile ... (vezi toată discuția)

mona1928	                   

buna ziua, rog rezolutie pe urm speta: minor de 8 ani cu program vizita stabilit prin conventie notariala, se depune in prezent actiune pe judecatorie pt ... (vezi toată discuția)
	                    mona1928	                   

buna ziua, rog rezolutie pe urm speta: minor de 8 ani cu program vizita stabilit prin conventie notariala, se depune in prezent actiune pe judecatorie pt ... (vezi toată discuția)

Mara 10	                   

Buna ziua. In legatura cu o intrebare anterioara despre modificarea programului de vizita pt un copil minor, cel in care tatăl mai dorește două zile pe ... (vezi toată discuția)
	                    Mara 10	                   

Buna ziua. In legatura cu o intrebare anterioara despre modificarea programului de vizita pt un copil minor, cel in care tatăl mai dorește două zile pe ... (vezi toată discuția)